Winemakers Dinner med Domaine Laroche
Sjømagasinet inviterer til en eksklusiv Winemakers Dinner i samarbeid med den legendariske Chablis-produsenten Domaine Laroche – et navn synonymt med kvalitet, tradisjon og terroir. Siden 1850 har Laroche vært en av de mest anerkjente produsentene i Chablis, med vinmarker som spenner fra Petit Chablis til Grand Cru.
Kvelden starter med aperitiff – et glass frisk og elegant Laroche Rosé, før du setter deg til bords for en nøye komponert 3-retters meny der sjømat møter vin på sitt aller beste.
Meny for kvelden
Aperitiff
 Laroche Rosé
1. rett – Tunfisktartar
 Sprøstekt purre, fersk trøffel og trøffel- & sjalottløkdressing
 Vin: Bourgogne Réserve
2. rett – Kamskjell med trøffel
Fiskekrokett, trøffel- og blomkålpuré og silkemyk kefir–lime–saus
Vin: Petit Chablis og Chablis
Hovedrett – Pannestekt villkveite
Grillet hjertesalat, stekte tomater, svart olivenstøv og lun taleggio-saus med dybde og karakter
Vin: Premier Cru Vaudevey og Blanchots
Avslutningsvis serveres kaffe og petits fours.
Dato: torsdag 6. november
Tidspunkt: 18.30
Pris: 1350,- per person. Inkluderer 3 retter og 6 viner.
Vår A la carte-meny er også tilgjengelig denne kvelden.
Betingelser: Du bestiller bord med kredittkort som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 2 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 700 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1350,- kr per person.

 
             
            