Winemakers Dinner med Domaine Laroche - torsdag 6. november 2025

Winemakers Dinner med Domaine Laroche

Sjømagasinet inviterer til en eksklusiv Winemakers Dinner i samarbeid med den legendariske Chablis-produsenten Domaine Laroche – et navn synonymt med kvalitet, tradisjon og terroir. Siden 1850 har Laroche vært en av de mest anerkjente produsentene i Chablis, med vinmarker som spenner fra Petit Chablis til Grand Cru.

Kvelden starter med aperitiff – et glass frisk og elegant Laroche Rosé, før du setter deg til bords for en nøye komponert 3-retters meny der sjømat møter vin på sitt aller beste.

Meny for kvelden

Aperitiff
Laroche Rosé

1. rett – Tunfisktartar
Sprøstekt purre, fersk trøffel og trøffel- & sjalottløkdressing
Vin: Bourgogne Réserve

2. rett – Kamskjell med trøffel
Fiskekrokett, trøffel- og blomkålpuré og silkemyk kefir–lime–saus
Vin: Petit Chablis og Chablis

Hovedrett – Pannestekt villkveite
Grillet hjertesalat, stekte tomater, svart olivenstøv og lun taleggio-saus med dybde og karakter
Vin: Premier Cru Vaudevey og Blanchots

Avslutningsvis serveres kaffe og petits fours.

Dato: torsdag 6. november
Tidspunkt: 18.30
Pris: 1350,- per person. Inkluderer 3 retter og 6 viner.

Vår A la carte-meny er også tilgjengelig denne kvelden.

Book bord her

Betingelser: Du bestiller bord med kredittkort som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 2 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 700 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1350,- kr per person.