Gavekort

Gavekort på vinkurs med Svein er en flott gave til enhver anledning. Kjøpes på vinforedrag.no og leveres umiddelbart på epost. Disse gavekortene kan ikke benyttes på Tjuvholmen Sjømagasin på vanlige bordreservasjoner. For gavekort til restauranten, klikk her.

11basis-abc-vinkurs-290.jpg

GAVEKORT BASIS VINKURS

Gavekortet for den med interesse for vin som kan ha glede av å lære mer om det grunnleggende ved vinsmaking. Ved å smake på ulike viner i «Bli en vinkjenner» lærer man bruk av egne sanser. Mange gode råd og tips mot å bli en vinkjenner.

Pris: 595,-

 

bobler-og-champagne-290.jpg

GAVEKORT BASIS MAT & VIN

Gavekortet gir en lærerik og smakfull aften om hvordan man velger mat til vin og omvendt. Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Kurset viser enkle tommelfingerregler og ved smaksprøver lærer du hvordan vin og mat passer best sammen.

Pris: 1495,-

 

italia-piemonte-toscana-veneto-290.jpg

GAVEKORT TEMA VINKURS

Gavekortet gir tilgang til temakursene våre. Vinkurset har som tema populære som f.eks. vinkvaliteter og stiler i Chablis, Champagne, Piemonte og Sør Afrika. Andre tema kan være Vin til vilt, Skalldyr og vin.

Pris: 695,- per person

 

ost-og-vin-290 (1).jpg

Gavekort TEMA Extra vinkurs

Gavekortet gir tilgang til temakursene våre. Extra kursene er utvidet med dyrere viner eller med smaksprøver over populære som tema Bourgogne, Champagne, Piemonte og Rhone. Andre tema kan være Ost & vin, Østers og Bobler, Bacalao & vin, Vilt og vin

Pris: 895,-

 

basis-abc-vinkurs-ny-290.jpg

GAVEKORT ABC VINKURS FOR 12 PERSONER

Gi vekk et komplett vinkurs for 12 personer Prisen gjelder våre vinkurs Basis og vinkurs Pluss. Kurset inkluderer: Gavekort, foredragsholder, vinkompendie, glass, aromahjul, 5 viner. Mottager bestemmer selv tid og sted etter avtale med oss.

Pris: 6 900,-

 

Bobler & Champagne-290.jpg

GAVEKORT BOBLER FOR 12 PERSONER

Gi vekk et komplett Boble & Champagne-kurs for 12 personer. Kurset inkluderer: Gavekort, foredragsholder, vinkompendie, glass, aromahjul, 5 viner. Mottager bestemmer selv tid og sted etter avtale med oss.

Pris: 8 900,-