Trøfler på Sjømagasinet

... en kjærlighetsfeiring av trøfFelen

"I skogens dype, stille ro" sang Sissil Kyrkjebø engang. Og nettopp her finner vi skogens svarte gull, trøffelen!

I uke 42 har vi fokus på denne fantastiske matingrediensen - trøffelen.
Kjøkkenet vårt har i den anledning komponeret en herlig 4 retters trøffelmeny, hvor hver rett er nøye utvalgt for å fremheve trøffelens unike karakter.

Uansett om du er en erfaren trøffelentusiast eller ny til denne delikatessen, så er vi sikre på at vår Trøffelmeny vil gi deg en gastronomisk opplevelse som er utenom over det vanlige!

Se kveldens meny her.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Sjømagasinets trøffel-uke!

Når: 16.- 21. oktober
Hva: 4-retter kr. 1155,- per person
Egen vinmeny tilgjengelig

Merk: skriv Trøffel i kommentarfeltet når du booker.


Menu
——
AMUSE BOUCHE
Soppterte med trøffelmousse garneret med snø av trøffel
-
SASHIMI AV WHITE STERLING KVEITE
Edamamebønner, løkkrisp med sjalottløk-og trøffeldressing
-
PANNESTEKT STEINBIT, KRABBE OG AGNOLOTTI
Mikrogrønt fra egen Kultivator, svart trøffel og saus på Madagaskarpepper
-
BRASSERT SKANK AV REINSDYR FRA STESAAS
Seleri- trøffelpuré, syltet bladselleri og spisskål
-
MØRK SJOKOLADE OG KIRSERBÆRMOUSSE
med Maraschinoinfundert kirsbær