Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English

Sjømagasinet

Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English
Selskapsmenyer
MENY 1
Kveite Usuzukuri
med miso-pulver og Dijon-sennepdressing
(fisk, sennep, soya, hvete)
*
Stekt torsk
med quinoa-salat, fennikelmarmelade og sitrongress-skum
(fisk, melk, soya)
*
Sitronterte
(hvete, melk)
*
3-retter: 895,- per person
+Vinmeny 1050,- / ”Why Not” Winepairing 1495,-
MENY 2
Rødbet gravlaks
med nasturtium og eple-yuzu-dressing
(egg, melk, sennep)
*
Yakitori-grillet hvit og grønn asparges
med mandler, persillepuré og ansjos
(nøtter, fisk, melk)
*
Dampede kamskjell
med babyspinat og svart trøffel
(bløtdyr, soya, melk)
*
Dampet villkveite
med ramsløk, urtesalat og korallsaus
(fisk, bløtdyr, melk, sennep, soya)
*
Jordbær matcha-kake
(melk, hvete)
5-retter: 1395,- per person
Vinmeny 1200,- / ”Why Not” Winepairing 1695,-
MENY 3
Fisk- & Skalldyrsplatå
Serveres i to omganger
Første Servering:
Kalde Retter:
To typer østers, Lyngenreker, to utgaver av sashimi
Serveres med sjøgresssalat
(Soya, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr, hvete, fisk)
*
Andre servering:
Varme Retter
Blåskjell, grillede kamskjell, hummer
Serveres med Aioli & frisk salat
(Bløtdyr, skalldyr, egg, melk, soya)
‎
1550,- per person
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
Eller velg vårt «Jeg Fortjener Det» Fisk- & Skalldyrsfat
La vår kokk unne deg skatter fra havet. Dette er basert på vårt vanlige platå,
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
2995,- per person

 

kart.jpg
 

HER FINNER DU OSS

Tjuvholmen Allé 14, 0252 Oslo
Google Maps

ÅPNINGSTIDER

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl 22.00)

Avvikende åpningstider sommer 2025
Fra 14. juli til og med 16. august:
Mandag - lørdag; kl. 15.00 - 00.00

Kontakt oss
 
 

Se deg rundt

Ta en virtuell tur i våre lokaler her

 
Tilbake til toppen
 

ADRESSE

Tjuvholmen Allé 14
0252 Oslo

kontakt

e: tjuvholmen@sjomagasinet.no
t: +47 23 89 77 77

Åpningstider

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(siste ankomst kl 22.00)
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider sommer 2025
Fra 14. juli til og med 16. august:
Mandag - lørdag; kl. 15.00 - 00.00

 

Nyhetsbrev

Bli den første til å motta spennende nyheter og tilbud fra Fursetgruppens restauranter. Du kan til enhver tid melde deg av ved å sende “MATLYST STOPP” til 2090 eller klikke linken i nyhetsbrevet.

 
Ja takk! Meld meg på

Hvorfor abonnere på nyhetsbrev?
Info om personvern

 

FURSETGRUPPEN

Fursetgruppen · Din Deli · Dyna Fyr · Ekebergrestauranten · Festningen Restaurant · Fursetgruppen Catering · Gamle Logen · Grand Café · Grilleriet · Havsmak · Høymagasinet · Karlsborg Spiseforretning · Lofoten Fiskerestaurant · Maaemo Restaurant · Meet Ullevaal · Nationaltheatret Konferansesenter KS Agenda · Oslo Konserthus · Brasserie Opera · Sjømagasinet · Carls · Crudo · Sabaki

 

©Sjømagasinet™