Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English

Sjømagasinet

Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English
Selskapsmenyer
MENY 1
Kamskjell med trøffel
Fiskekrokett, trøffel- og blomkålpuré og en silkemyk kefir-lime-saus
(egg, hvete, bløtdyr, melk, fisk)
*
Pannestekt villkveite
Grillet hjertesalat, stekte tomater, svart olivenstøv og en lun taleggio-saus med dybde og karakter
(fisk, egg, svoveldioksid, melk)
*
Pecan og sjokoladekake
En mør og nøtteaktig kake – intens, kremet og uimotståelig
(egg, melk, pecannøttter)
*
3-retter: 895,- per person
Entrecote i stedet for fiskehovedrett kr. 365,- i tillegg
Vinmeny 1050,- / ”Why Not” Winepairing 1495,-
MENY 2
Makrellstørje
servert med en pikant chilisalsa, smørmøre edamamebønner og en aromatisk, grønn saus av padrón-pepper
(fisk)
*
Ferske grønnsaker fra Brimse gård
Et håndplukket utvalg av sesongens grønnsaker, ledsaget av smørstekte kantareller fra de dype skogene i Värmland,
(sopp, melk)
*
Dampede kamskjell
servert med sautert babyspinat og en fløyelsmyk saus parfymert med sort trøffel
(bløtdyr, soya, melk)
*
Dampet villkveite
Serveres med sommerens grønnsaker, sprø urtesalat og en silkemyk korallsaus
(fisk, bløtdyr, melk, sennep, soya)
*
Sitronterte
med fløyelsmyk sitronkrem på en sprø, smørbakt mørdeigsbunn
(egg, hvete)
5-retter: 1395,- per person
Vinmeny 1200,- / ”Why Not” Winepairing 1695,-
MENY 3
Fisk- & Skalldyrsplatå
Serveres i to omganger
Første Servering:
Kalde Retter:
To typer østers, ferske reker, to utgaver av sashimi
Serveres med sjøgresssalat
(Soya, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr, hvete, fisk)
*
Andre servering:
Varme Retter
Blåskjell, grillede kamskjell, hummer
Serveres med Aioli & frisk salat
(Bløtdyr, skalldyr, egg, melk, soya)
‎
1550,- per person
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
Eller velg vårt «Jeg Fortjener Det» Fisk- & Skalldyrsfat
La vår kokk unne deg skatter fra havet. Dette er basert på vårt vanlige platå,
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
2995,- per person

 

kart.jpg
 

HER FINNER DU OSS

Tjuvholmen Allé 14, 0252 Oslo
Google Maps

ÅPNINGSTIDER

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl 22.00)

Avvikende åpningstider sommer 2025
Fra 14. juli til og med 16. august:
Mandag - lørdag; kl. 15.00 - 00.00

Kontakt oss
 
 

Se deg rundt

Ta en virtuell tur i våre lokaler her

 
Tilbake til toppen
 

ADRESSE

Tjuvholmen Allé 14
0252 Oslo

kontakt

e: tjuvholmen@sjomagasinet.no
t: +47 23 89 77 77

Åpningstider

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(siste ankomst kl 22.00)
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider sommer 2025
Fra 14. juli til og med 16. august:
Mandag - lørdag; kl. 15.00 - 00.00

 

Nyhetsbrev

Bli den første til å motta spennende nyheter og tilbud fra Fursetgruppens restauranter. Du kan til enhver tid melde deg av ved å sende “MATLYST STOPP” til 2090 eller klikke linken i nyhetsbrevet.

 
Ja takk! Meld meg på

Hvorfor abonnere på nyhetsbrev?
Info om personvern

 

FURSETGRUPPEN

Fursetgruppen · Din Deli · Dyna Fyr · Ekebergrestauranten · Festningen Restaurant · Fursetgruppen Catering · Gamle Logen · Grand Café · Grilleriet · Havsmak · Høymagasinet · Karlsborg Spiseforretning · Lofoten Fiskerestaurant · Maaemo Restaurant · Meet Ullevaal · Nationaltheatret Konferansesenter KS Agenda · Oslo Konserthus · Brasserie Opera · Sjømagasinet · Carls · Crudo · Sabaki

 

©Sjømagasinet™