Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English

Sjømagasinet

Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English
Selskapsmenyer
MENY 1
Kamskjell med trøffel
Fiskekrokett, trøffel- og blomkålpuré og en silkemyk kefir- og limesaus
(egg, hvete, bløtdyr, melk, fisk)
*
Pannestekt villkveite
Grillet hjertesalat, stekte tomater, svart olivenstøv og en lun taleggio-saus med dybde og karakter
(fisk, egg, svoveldioksid, melk)
*
Pecan og sjokoladekake
En mør og nøtteaktig kake – intens, kremet og uimotståelig
(egg, melk, pecannøttter)
*
3-retter: 895,- per person
Entrecote i stedet for fiskehovedrett kr. 365,- i tillegg
Vinpakke 850,-
TRØFFELMENY - Amuse bouche
Trøffelmousse
-
(melk, sopp)
*
Kveitesashimi
med yuzu-dressing
(sopp, fisk)
*
Pannestekt torsk
servert med ravioli og skalldyrbisque
(fisk, bløtdyr, melk, sopp)
*
Sjokoladeganache
og trøffelis
(egg, melk)
4-retter: 995,- per person
Ekstra rett (valgfritt): andebryst med trøffelsaus + kr. 355,- i tillegg
Vinpakke 1295,- / ”Why Not” Winepairing 1350,-
MENY 3
Fisk- & skalldyrsplatå
Serveres i to omganger
Første servering:
Kalde retter:
To typer østers, ferske reker, to utgaver av sashimi
Serveres med sjøgresssalat
(Soya, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr, hvete, fisk)
*
Andre servering:
Varme retter
Blåskjell, grillede kamskjell, hummer
Serveres med Aioli & frisk salat
(Bløtdyr, skalldyr, egg, melk, soya)
‎
1550,- per person
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
Eller velg vårt «Jeg Fortjener Det» Fisk- & Skalldyrsfat
La vår kokk unne deg skatter fra havet. Dette er basert på vårt vanlige platå,
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
2995,- per person

 

 
 

Se deg rundt

Ta en virtuell tur i våre lokaler her

 
Tilbake til toppen
 

ADRESSE

Tjuvholmen Allé 14
0252 Oslo

kontakt

e: tjuvholmen@sjomagasinet.no
t: +47 23 89 77 77

Åpningstider

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(siste ankomst kl 22.00)
Søndag: Stengt

Julen 2025:
Stengt fra 21. desember til og med 4. januar. Åpner 5. januar kl. 16.00

 

Nyhetsbrev

Bli den første til å motta spennende nyheter og tilbud fra Fursetgruppens restauranter. Du kan til enhver tid melde deg av ved å sende “MATLYST STOPP” til 2090 eller klikke linken i nyhetsbrevet.

 
Ja takk! Meld meg på

Hvorfor abonnere på nyhetsbrev?
Info om personvern

 

FURSETGRUPPEN

Fursetgruppen · Din Deli · Dyna Fyr · Ekebergrestauranten · Festningen Restaurant · Furset Catering · Gamle Logen · Grand Café · Grilleriet · Havsmak · Høymagasinet · Karlsborg Spiseforretning · Lofoten Fiskerestaurant · Maaemo Restaurant · Meet Ullevaal · Nationaltheatret Konferansesenter KS Agenda · Oslo Konserthus · Brasserie Opera · Sjømagasinet · Carls · Crudo · Sabaki · Vanité

 

©Sjømagasinet™