Selskapsmenyer
MENY 1
Kamskjell med trøffel
Fiskekrokett, trøffel- og blomkålpuré og en silkemyk kefir- og limesaus
(egg, hvete, bløtdyr, melk, fisk)
*
Pannestekt villkveite
Grillet hjertesalat, stekte tomater, svart olivenstøv og en lun taleggio-saus med dybde og karakter
(fisk, egg, svoveldioksid, melk)
*
Pecan og sjokoladekake
En mør og nøtteaktig kake – intens, kremet og uimotståelig
(egg, melk, pecannøttter)
*
3-retter: 895,- per person
Entrecote i stedet for fiskehovedrett kr. 365,- i tillegg
Vinpakke 850,-
TRØFFELMENY - Amuse bouche
Trøffelmousse
-
(melk, sopp)
*
Kveitesashimi
med yuzu-dressing
(sopp, fisk)
*
Pannestekt torsk
servert med ravioli og skalldyrbisque
(fisk, bløtdyr, melk, sopp)
*
Sjokoladeganache
og trøffelis
(egg, melk)
4-retter: 995,- per person
Ekstra rett (valgfritt): andebryst med trøffelsaus + kr. 355,- i tillegg
Vinpakke 1295,- / ”Why Not” Winepairing 1350,-
MENY 3
Fisk- & skalldyrsplatå
Serveres i to omganger
Første servering:
Kalde retter:
To typer østers, ferske reker, to utgaver av sashimi
Serveres med sjøgresssalat
(Soya, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr, hvete, fisk)
*
Andre servering:
Varme retter
Blåskjell, grillede kamskjell, hummer
Serveres med Aioli & frisk salat
(Bløtdyr, skalldyr, egg, melk, soya)
1550,- per person
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
Eller velg vårt «Jeg Fortjener Det» Fisk- & Skalldyrsfat
La vår kokk unne deg skatter fra havet. Dette er basert på vårt vanlige platå,
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
2995,- per person
