À la carte fra kl 17
Sesongens 6-retters meny
6-retter 1250,- per person
*
Sashimi av Sterling kveite
reddik og tamarind-gulrotdressing
*
*
Jospergrillet asparges
skinke, fennikelpuré, mikrogrønt og grapefrukt-hollandaise
*
*
Hummerhale
sennepsblader, tindved og mandelkrem
*
*
Pannestekt lysing
sesongens grønnsaker
*
*
Lammekotelett
sennepsfrø, bladgrønt og kalve sjy
*
Yuzu krem
cakesponge, havresmuldre og iskrem
À La Carte
Forretter
Tunfisktartar
krisp-puré, fersk trøffel og trøffel- og sjalottløk-dressing
(fisk, sopp, løk)
345,-
Jospergrillet asparges
Skinke, fennikelpuré, mikrogrønt og grapefrukt Hollandaise
(laktose, sitrus, egg)
225,-
Sashimi av Økologisk Laks
daikonsalat med sitron-ponzu- saus
(fisk, sitrus)
225,-
Ceviche av Sterling White Kveite
eple, appelsin, chili, urter og sitrusdashi-dressing
(fisk, sitrus)
238,-
Jospergrillet Kamskjell
artisjokkpuré, yuzu-, appelsin-, kefir- og lime-saus
(bløtdyr, sitrus, laktose)
325,-
Hovedretter
Dagens Fangst
utvalg av sesongens grønnsaker fra våre lokale produsenter
(fisk, laktose)
445,-
Risotto à la Jardine Feuilles Verte
urte-risotto med Røros-rømme og microgreens
(laktose)
335,-
Hummersalat
jospergrillet hummerhale, salat, syltede grønnsaker, yuzu-dressing
(skalldyr, sitrus)
475,-
Pannestekt kotelett av Sterling White Kveite
basilikum- og persillerisotto med Røros-rømme, primør og kørvelspire
(fisk, laktose, sitrus)
465,-
Stensaas Reinsdyrskank
konfitert gulrot med ristet rug, purreløkpuré, perlepoteter og rødvinsaus
(laktose, gluten)
645,-
Endringer i menyen kan forekomme, for at sikre kvaliteten av rettene.
Skalldyrbaren
Utvalg av Østers fra Patrick Liron, Normandy
La Speciale De Saint-Vaast (young)
(bløtdyr)
67,- per stykk
La Speciale Utah Beach (mature)
(bløtdyr)
85,- per stykk
Utvalg av østers
Sanchez signature (mature)
(bløtdyr)
85,- stykk / 450,- ½ dusin
Kanadisk østers (young)
98,- stykk / 495,- ½ dusin
Fine de Claire (young)
(bløtdyr)
65,- stykk / 365,- ½ dusin
Jospergrillet Hummer
1/1 hummer fra egen tank
(skalldyr, egg, laktose)
1345,- per kg
Kongekrabbe fra «Tank»
ved tilgjengelighet
2575,- per kg
Jospergrillet Sjøkreps
aioli, majones, sitron og salat
(skalldyr, egg, laktose)
1250,- per kg
Fisk- og Skalldyrfat
1. servering:
2 typer østers, friske reker, to utgaver sashimi, serveres med sjøgress-salat
2. servering:
varme blåskjell, grillet kamskjell og hummer, serveres med aioli, majones og frisk salat
1550,- per person
inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
Eller velg vårt «Jeg Fortjener Det» Fisk- og Skalldyrsfat
La vår kokk unne deg skatter fra havet. Dette er basert på vårt vanlige platå, men
inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
(bløtdyr, skalldyr, fisk, soya, sennep, egg, peanøtter, sesam og laktose, alkohol)
(minimum 2 personer)
2995,- per person
Blåskjell
sitron- og ingefær-smør, vin og fløte
(bløtdyr, laktose, sitrus, alkohol)
265,-
Dessert
Pistasj ostekake
iskrem
(laktose, gluten, egg)
195,-
Yuzukrem
spongecake og iskrem
(egg, gluten, laktose)
195,-
Dagens Utvalg av is og sorbet
(egg, laktose)
155,-
Tre ulike oster
utvalg av ulike oster
(laktose, gluten, nøtter)
285,-
Petit Four
(egg, gluten, nøtter og laktose)
97,-