Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English

Sjømagasinet

Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English
À la carte fra kl 17
5-retters Smakemeny
5-retter 1395,- per person
Rødbet gravlaks
nasturtium og eple-yuzu-dressing
(Egg, melk, sennep)
*
Yakitori-grillet hvit og grønn asparges
med mandler, persillepuré og ansjos
(Fisk, melk, nøtter)
*
Dampede kamskjell
med babyspinat og svart trøffel
(Bløtdyr, soya, melk, lupin)
*
Dampet villkveite
med ramsløk, urtesalat og korallsaus
(Fisk, bløtdyr, melk, sennep, soya)
*
Jordbær & matcha-kake
(Melk, hvete, nøtter, egg)
À La Carte
Forretter
Tunfisktartar
sprøstekt purre, fersk trøffel og trøffel- & sjalottløkdressing
(Fisk,soya)
369,-
Ceviche av Sterling White kveite
eple, appelsin, chili, urter og sitrusdashi-dressing
(Fisk)
245,-
Sashimi av økologisk laks
daikonsalat med sitron-ponzusaus
(Fisk, soya)
255,-
Jospergrillet kamskjell
artisjokkpuré, yuzu-, appelsin-, kefir- og limesaus
(Bløtdyr,melk)
365,-
Hovedretter
Dagens fangst
utvalg av sesongens grønnsaker fra våre lokale produsenter
(Fisk, melk, hvete)
485,-
Risotto à la Jardine Feuilles Verte
urterisotto med Rørosrømme og mikrogrønt
(Melk)
385,-
Hummersalat
jospergrillet hummerhale, salat, syltede grønnsaker, yuzu-dressing
(Skalldyr, soya, melk)
695,-
Pannestekt kotelett av Sterling White kveite
basilikum- og persillerisotto med Rørosrømme og primør
(Fisk, melk)
595,-
Dry-aged entrecote 250 g fra Josheim
sesongens grønnsaker, grønn chimichurrisaus, mikrogrønt og kalvesjy
(Melk)
685,-
Endringer i menyen kan forekomme, for å sikre kvaliteten av rettene.
Skalldyrbaren
utvalget av Østers kan endre seg fra dag til dag.
Utvalg av Østers fra Patrick Liron, Normandy
La Speciale De Saint-Vaast (young)
(Bløtdyr)
85,- per stykk
La Speciale Utah Beach (mature)
(Bløtdyr)
95,- per stykk
Utvalg av østers
Sanchez signature (mature)
(Bløtdyr)
95,- stykk / 495,- ½ dusin
Kanadisk østers (young)
(Bløtdyr)
98,- stykk / 495,- ½ dusin
Kongekrabbe
Ved tilgjengelighet, spør servitøren
(Skalldyr)
4695,- per kg
Jospergrillet hummer
1/1 hummer fra egen tank
(skalldyr, egg, melk)
2695,- per kg
Jospergrillet sjøkreps
aioli, majones, sitron og salat
(Skalldyr, egg, melk)
1659,- per kg
Fisk- og skalldyrfat
1. servering:
2 typer østers, ferske reker, to utgaver sashimi, serveres med sjøgress-salat
2. servering:
varme blåskjell, grillet kamskjell og hummer, serveres med aioli, majones og frisk salat $
(Bløtdyr, skalldyr, fisk, soya, sennep, egg, peanøtter, sesam, melk og alkohol)
1550,- per person
Blåskjell
sitron- og ingefærsmør, vin og fløte
(Bløtdyr, melk, alkohol)
395,-
Dessert
(Melk, hvete, nøtter, egg)
Jordbær matcha-kake
(Melk, hvete, nøtter, egg)
195,-
Chocolate pecan mousse
(Egg, melk, nøtter)
195,-
To oster
utvalg av ulike oster
(Melk, gluten, nøtter)
225,-
Petits fours
(Egg, hvete, nøtter og melk)
195,-

 

kart.jpg
 

HER FINNER DU OSS

Tjuvholmen Allé 14, 0252 Oslo
Google Maps

ÅPNINGSTIDER

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl 22.00)

Avvikende åpningstider sommer 2025
Fra 14. juli til og med 16. august:
Mandag - lørdag; kl. 15.00 - 00.00

Kontakt oss
 
 

Se deg rundt

Ta en virtuell tur i våre lokaler her

 
Tilbake til toppen
 

ADRESSE

Tjuvholmen Allé 14
0252 Oslo

kontakt

e: tjuvholmen@sjomagasinet.no
t: +47 23 89 77 77

Åpningstider

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(siste ankomst kl 22.00)
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider sommer 2025
Fra 14. juli til og med 16. august:
Mandag - lørdag; kl. 15.00 - 00.00

 

Nyhetsbrev

Bli den første til å motta spennende nyheter og tilbud fra Fursetgruppens restauranter. Du kan til enhver tid melde deg av ved å sende “MATLYST STOPP” til 2090 eller klikke linken i nyhetsbrevet.

 
Ja takk! Meld meg på

Hvorfor abonnere på nyhetsbrev?
Info om personvern

 

FURSETGRUPPEN

Fursetgruppen · Din Deli · Dyna Fyr · Ekebergrestauranten · Festningen Restaurant · Fursetgruppen Catering · Gamle Logen · Grand Café · Grilleriet · Havsmak · Høymagasinet · Karlsborg Spiseforretning · Lofoten Fiskerestaurant · Maaemo Restaurant · Meet Ullevaal · Nationaltheatret Konferansesenter KS Agenda · Oslo Konserthus · Brasserie Opera · Sjømagasinet · Carls · Crudo · Sabaki

 

©Sjømagasinet™