Lunsj
Dagens lunsj
2-retter 495,-
with dessert 585,-
Forrett
Dagens forrett
225,-
Tunfisktartar
sprøstekt purre, fersk trøffel, trøffel- og sjalottdressing
(fisk, soya)
355,-
Ceviche av Sterling White kveite
eple, appelsin, chili, urter og sitrusdashidressing
(fisk)
245,-
Sashimi av økologisk laks
daikonsalat med sitron-ponzusaus
(fisk, soya)
235,-
Hovedrett
Dagens fangst
485,-
Hummersalat
jospergrillet hummerhale, salat, syltede grønnsaker og yuzudressing
(skalldyr, Soya)
695,-
Stensaas dry-aged entrecote 250 g Josheim
sesongens grønnsaker, grønn chimichurri, mikrogrønt og kalvesjy
(melk)
685,-
Skalldyrbaren
Utvalg av østers
Fine de Claire (young)
(bløtdyr)
65,- stykk / 365,- ½ dusin
Kanadisk østers (young)
(bløtdyr)
98,- stykk / 495,- ½ dusin
Jospergrillet sjøkreps
salat, sitron, aioli og majones
(skalldyr, egg)
1695,- per kg
Skalldyrfat
1. servering: 2 typer østers, ferske reker, to utgaver sashimi, serveres med sjøgress-salat. 2. servering: varme blåskjell, grillet kamskjell og hummer, serveres med aioli, majones og frisk salat
(bløtdyr, skalldyr, fisk, soya, sennep, egg, peanøtter, sesam, melk, alkoholl)
1550,- per person
Blåskjell
sitrongress, ingefær, gulrot, sjalottløk, hvitløk, vin og smør
(skalldyr, melk, alkohol)
395,-
Sjømagasinets fiskesuppe
Blåskjell, fisk, reker, friske grønnsaker
(skalldyr, bløtdyr, fisk, melk)
275,-
Dessert
Dagens dessert
(melk, egg, nøtter)
165,-
Dagens utvalg av is og sorbet
(egg, melk)
155,-
To ulike oster
(melk, hvete), nøtter)
225,-
Petits fours
(gluten, melk, nøtter, egg)
195,-
