Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English

Sjømagasinet

Bestill Bord
Restaurant Farming
CHEFS TABLE
Menyer
Aktuelt
Vinbaren
Et sted - mange muligheter
Våre lokaler
Gavekort
Om oss
English
Lunsj
Dagens lunsj
2-retter 495,-
with dessert 565,-
Forrett
Dagens forrett
225,-
Tunfisktartar
sprøstekt purre, fersk trøffel, trøffel- og sjalottdressing
(fisk, soya)
349,-
Ceviche av Sterling White kveite
eple, appelsin, chili, urter og sitrusdashidressing
(fisk)
238,-
Sashimi av økologisk laks
daikonsalat med sitron-ponzusaus
(fisk, soya)
235,-
Hovedrett
Dagens fangst
450,-
Hummersalat
jospergrillet hummerhale, salat, syltede grønnsaker og yuzudressing
(skalldyr, Soya)
495,-
Stensaas dry-aged entrecote 250 g Josheim
sesongens grønnsaker, grønn chimichurri, mikrogrønt og kalvesjy
(melk)
650,-
Skalldyrbaren
Utvalg av østers
Fine de Claire (young)
(bløtdyr)
65,- stykk / 365,- ½ dusin
Kanadisk østers (young)
(bløtdyr)
98,- stykk / 495,- ½ dusin
Jospergrillet sjøkreps
salat, sitron, aioli og majones
(skalldyr, egg)
1500,- per kg
Lite skalldyrfat
fersk kokt hummer, reker og dampede blåskjell, serveres med dressinger og brød
(skalldyr, bløtdyr, egg, melk, alkohol)
795,- per person
Stort skalldyrfat
fersk kokt hummer, reker, dampede blåskjell, østers, variasjon av tataki og sashimi, serveres med dressinger og brød
(skalldyr, bløtdyr, egg, melk, alkohol)
985,- per person
Blåskjell
sitrongress, ingefær, gulrot, sjalottløk, hvitløk, vin og smør
(skalldyr, melk, alkohol)
245,-
Sjømagasinets fiskesuppe
sitrongress, ingefær, gulrot, sjalottløk, hvitløk, vin og smør
(skalldyr, bløtdyr, fisk, melk)
195,- / 255,-
Dessert
Dagens dessert
(melk, egg, nøtter)
165,-
Dagens utvalg av is og sorbet
(egg, melk)
155,-
To ulike oster
(melk, hvete), nøtter)
225,-
Petit four
(gluten, melk, nøtter, egg)
195,-

 

kart.jpg
 

HER FINNER DU OSS

Tjuvholmen Allé 14, 0252 Oslo
Google Maps

ÅPNINGSTIDER

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl 22.00)

Avvikende åpningstider sommer 2025
Fra 14. juli til og med 16. august:
Mandag - lørdag; kl. 15.00 - 00.00

Kontakt oss
 
 

Se deg rundt

Ta en virtuell tur i våre lokaler her

 
Tilbake til toppen
 

ADRESSE

Tjuvholmen Allé 14
0252 Oslo

kontakt

e: tjuvholmen@sjomagasinet.no
t: +47 23 89 77 77

Åpningstider

Restaurant & vinbar
Mandag - fredag: kl 11.30 - 00.00
Lørdag: kl 13.00 - 00.00
(siste ankomst kl 22.00)
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider sommer 2025
Fra 14. juli til og med 16. august:
Mandag - lørdag; kl. 15.00 - 00.00

 

Nyhetsbrev

Bli den første til å motta spennende nyheter og tilbud fra Fursetgruppens restauranter. Du kan til enhver tid melde deg av ved å sende “MATLYST STOPP” til 2090 eller klikke linken i nyhetsbrevet.

 
Ja takk! Meld meg på

Hvorfor abonnere på nyhetsbrev?
Info om personvern

 

FURSETGRUPPEN

Fursetgruppen · Din Deli · Dyna Fyr · Ekebergrestauranten · Festningen Restaurant · Fursetgruppen Catering · Gamle Logen · Grand Café · Grilleriet · Havsmak · Høymagasinet · Karlsborg Spiseforretning · Lofoten Fiskerestaurant · Maaemo Restaurant · Meet Ullevaal · Nationaltheatret Konferansesenter KS Agenda · Oslo Konserthus · Brasserie Opera · Sjømagasinet · Carls · Crudo · Sabaki

 

©Sjømagasinet™