... en kjærlighetsfeiring av trøfFelen
"I skogens dype, stille ro" sang Sissil Kyrkjebø engang. Og nettopp her finner vi skogens svarte gull, trøffelen!
Fra 20. til 26. september har vi fokus på denne fantastiske matingrediensen - trøffelen.
Kjøkkenet vårt har i den anledning komponert en herlig 3 retters trøffelmeny, hvor hver rett er nøye utvalgt for å fremheve trøffelens unike karakter.
Uansett om du er en erfaren trøffelentusiast eller ny til denne delikatessen, så er vi sikre på at vår Trøffelmeny vil gi deg en gastronomisk opplevelse som er utenom over det vanlige!
Se kveldens meny her.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Sjømagasinets trøffel-uke!
Når: 20. - 26. september
Hva: 3-retter kr. 995,- per person(inkl. Amuse Bouche)
Merk: skriv Trøffel i kommentarfeltet når du booker.
Meny
——
AMUSE BOUCHE
Trøffelmousse
Forrett:
Kveitesashimi med yuzu-dressing
Hovedrett:
Pannestekt torsk
Servert med ravioli og skalldyrbisque
Dessert:
Sjokoladeganache og trøffelis