Lunsj
Dagens Lunsj
2-retter 420,-
3-retter 525,-
Forrett
Dagens Forrett
225,-
Tunfisktartar
fersk trøffel, trøffel og sjalott-dressing
(fisk, sopp, løk)
345,-
Sashimi av Økologisk Laks
daikonsalat med sitron-ponzu- saus
(fisk, sitrus)
225,-
Ceviche av Sterling White Kveite
eple, appelsin, chili, urter og sitrusdashi-dressing
(fisk, sitrus)
238,-
Sjømat Gyoza
hokaiddogresskar og kokos, havntorn- og basilikumolje
(gluten, bløtdyr, skalldyr, fisk, sitrus)
325,-
Hovedrett
Dagens Fangst
445,-
Hummersalat
jospergrillet hummerhale, salat, syltede grønnsaker og yuzu-dressing
(skalldyr, sitrus)
475,-
Stensaas Reinsdyrskank
konfitert gulrot med ristet rug, purreløkpuré, perlepoteter og rødvinsaus
(laktose, gluten)
595,-
Skalldyrbaren
Utvalg av Østers
Fine de Claire (young)
(bløtdyr)
65,- stykk / 365,- ½ dusin
Kanadisk østers (young)
(bløtdyr)
98,- stykk / 495,- ½ dusin
Jospergrillet Hummer
1/1 hummer fra egen tank
(skalldyr, egg, laktose)
1345,- per kg
Jospergrillet Sjøkreps
salat, sitron, aioli og majones
1250,- per kg
Lite Skalldyrfat
fersk kokt hummer, reker og dampet blåskjell, serveres med dressinger og brød
(skalldyr, bløtdyr, egg, laktose, alkohol)
695,- per person
Stort Skalldyrfat
fersk kokt hummer, reker, dampet blåskjell, østers, variasjon av tataki og sashimi, serveres med dressinger og brød
(skalldyr, bløtdyr, egg, laktose, alkohol)
895,- per person
Blåskjell
sitrongress, ingefær, gulrot, sjalottløk, hvitløk, vin og smør
(skalldyr, laktose, alkohol)
245,-
Sjømagasinets Fiskesuppe
blåskjell, fisk, reker, friske grønnsaker
(skalldyr, bløtdyr, fisk, laktose)
185,- / 220,-
Dessert
Dagens dessert
(laktose, egg, nøtter)
145,-
Dagens Utvalg av Is og Sorbet
(egg, laktose)
155,-
Tre Ulike Oster
(laktose, gluten, nøtter)
285,-
Petit Four
(gluten, laktose, nøtter, egg)
97,-