3-13-1200x580.jpg

Winemakers dinner

Jochen Dreissigacker & Stefan Winter, Rheinhessen, Tyskland

Dato: 1 og 2 februar 2019
Tidspunkt: Kl. 19.00
Meny: 4-retters m/ 5 viner [+aperitiff]
Pris: 1195,- per person

NB! Begrenset antall plasser

Årets første Winemakers Dinner på Tjuvholmen Sjømagasin.
Vi samler to tyske produsenter, Jochen Dreissigacker & Stefan Winter, over to kvelder. Disse to er gode venner og kommer til å gi dere to uforglemmelige vinkvelder.

Dreissigacker driver markene sammen med familien, og har i de siste 15 årene jobbet hardt for en så naturlig og sterk vinmark som mulig. Lidenskap, tilpasningsdyktighet og god tid er Jochen’s viktigste faktorer for en perfekt vin.

Stefan Winter Etter å ha gått i lære på vingårdene Klaus Keller i Rheinhessen og hos Bassermann-Jordan. Stefan Winter overtok familiegården på 21 hektar i år 2000. Han ble temmelig kjapt medlem av foreningen ”Message in a bottle,” en forening for unge vinprodusenter, og han er kjent for å ha satt det fullstendig ukjente Dittelsheim-Hessloch på vinkartet. Det gjorde han ved å lage noen fantastiske viner på både Silvaner, Chardonnay og ikke minst Riesling. Han er nå betraktet som en av Tysklands absolutt beste vinbønder.

Tasting

Ønsker du å lære enda mer? I tillegg til Winemakers dinner vil det kl 16.00 lørdag 2. februar arrangeres vinsmaking med Jochen og Stefan. Her vil du kunne starte kvelden med 6 forskjellige viner til 395,- per person. Få antall plasser.

 
Jochen Dreissigacker

Jochen Dreissigacker

Stefan Winter

Stefan Winter