Vinkurs på egen dato?

Vi ønsker å tilføre våre gjester nyttige og kunnskapsbaserte vinkurs i tilknytning til middag eller for seg selv. Svein Lindin fra Kapital holder kursene. Han er svært engasjert og har årelang erfaring med å formidle vinglede og kunnskap i alle fora.

Har du spørsmål om kursene, ta kontakt med:

Vinkelner Svein Lindin
Telefon: 47 87 40 83
E-post: svein.lindin@vinforedrag.no

vinkurs.png

Vi legger også tilrette for bespisning etter kurset om dette er ønskelig.


VINKURS 1:

Basis vinkurs | Innføring i vinens verden

Smak og lær med egne sanser er temaet. Vinkurset formidler på en uformell og enkel måte gleden av å smake og nyte vin. Passer for de som ønsker å lære grunnprinsippene i vinsmaking. Ved å smake på ulike viner lærer man å gjenkjenne aromabilder i vinen, bedømmelse av vin samt mange gode råd til å bli en vinkjenner.

Pris: 565,- per person

 

VINKURS 2:

Mat & Vin | 

Hvordan får du vin til å passe til mat? Vi loser deg gjennom en 4 retters meny med 7-8 viner hvor samspillet forklares før, under og etter vinkurset.

Det smakes 7-8 viner til en 4-retters smaksmeny.

Pris: 1395,- per person
Minimum 20 personer

 

VINKURS 3:

Hva velger vi til skalldyr? | en smaksreise i vinstiler

Vi smaker oss gjennom 5-6 ulike vinstiler som passer til fisk og skalldyr. Du lærer om vinene, områdene og hvilke matretter som passer til de ulike vinene.

Pris: 565,- per person

 

VINKURS 4:

En økologisk reise i vinstiler fra kjente produsenter i Frankrike

Hva er en økologisk vin? Smak kvaliteter innen noen av verdens beste vinområder i Frankrike. Vin blir aldri det samme etter dette! Vi viser viner med klar økologisk adresse. Alle vinene er fra ledende økologiske produsenter i Frankrike.

Pris: 565,- per person

 

VINKURS 5:

Champagne - En boblende opplevelse

Bli med inn i Champagnens spennende verden og lær om uttrykkene og dens særpreg. Vi smaker på fire typer av noen av de beste produsentene. Du lærer også hvordan du sablerer en Champagne. La boblene forføre deg og dine gjester.

Pris: 645,- per person

sablere-champagne-930.jpg
 

VINKURS 6:

Frankrike | Alscace, Bourgogne, Chablis og Bordeaux

En smaksreise i vinstiler i Frankrike hvor vi smaker oss gjennom 4 ulike områder. Vinkurset tar for seg 5 utvalgte produsenter med ulike vinstiler. Du lærer om vinene, områdene og hvilke matretter som passer til de ulike vinene.

Pris: 645,- per person

 

vinkurs 7:

Tyskland og Riesling

Druen Riesling står i sentrum og vi smaker oss gjennom 4 ulike områder i Tyskland. Vinkurset tar for seg 5 utvalgte produsenter med ulike vinstiler. Du lærer om vinene, område og hvilke matretter som passer til de ulike vinene.

Pris: 645,- per person

 

VINKURS 4:

ITALIA - PIEMONTE

Vinkurset tar deg med på en smaksreise om og med personlighetene i Piemonte. Vi forteller og du smaker deg gjennom druene, vinkulturen, menneskene bak vinene. Piemonte er blant vinkjennere fra fjern og nær regnet en av verdens mest spennende vinregioner og et gastronomisk sentrum i Italia.

Pris: 645,- per person

 

vinkurs 8:

lær alt om vinglass

Vin blir bedre med riktig valg av vinglass. Kurset gjennomgår ulike vinstiler mot forskjellige Riedel vinglass. Som offisielle Riedel-ambassadører i Norge ønsker vi å lære deg mer om hvordan ulike glass kan gjøre vinens smaksopplevelse unik. De aller fleste har ikke opplevd forskjellen før de har prøvd. Dette er en spennende og lærerik opplevelse.

Pris: 595,- per person


Priser & VILKÅR:

Temakurs koster fra 565,- til 695,- 
Inkluderer 4-8 viner, foredragsholder, glass, kompendie, aromahjul og smaksnotater

Varighet: 60 – 90 minutter eller etter avtale. 

Vinkurset pris er basert på et antall på 20 personer. Om man er færre justeres prisen opp til grunnprisen for kurset (Grunnpris = 20 personer x oppgitt pris). Mat & vin kurset har et minimumantall på 20 personer. Lokalleie tilkommer om man kun ønsker vinkurs og ikke bespisning etter kurset.

For spørsmål ta kontakt med:
Svein Lindin
Telefon: 47 87 40 83
E-post: svein.lindin@vinforedrag.no