Vinkurs for folk flest

Vin er skapt for å deles, det samme er kunnskapen rundt. Svein Lindin jobber til daglig som vinjournalist i Finansavisen og Kapital. Han har sin bakgrunn fra kjente topprestauranter i Norge og fra vinimportbransjen. Han har i årevis holdt vinkurs, vinsmakinger og foredrag for næringslivet og private om hva som opptar han mest: Viner med klar adresse og mat & vin i samspill. Han reiser på jevnlige studieturer til vinområder omkring i verden for inspirasjon til sine vinkurs og artikler.

Vi er stolte over å kunne tilby følgende:  

KURSKALENDER 2019


italia-piemonte-toscana-veneto-290.jpg

TEMA: PIEMONTE - EN SMAKSREISE

Mandag 14. oktober
Lær om Piemonte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Vinkurset har fokus på å skape interesse for et spesifikt vinområde hos deltagerne!

Pris: 645,- per person

 

BASIS Vinkurs- Mat & Vin i samspill-290.jpg

BASIS: MAT & VIN I SAMSPILL

Mandag 21. oktober

Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Overraskende enkle tommelfingerregler følger smaksprøver for samspillet mellom vin og mat.
Pris: 1395,- per person

 

basis-abc-vinkurs-ny-290.jpg

BASIS: BLI EN VINKJENNER RØDVIN

Lørdag 26. oktober

Basis vinkurs med tema rødvin. Smak mellom 4-6 viner og lær om druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking. Kurset passer for alle og tilrettelegges til hver enkelt vinkurs.
Pris: 565,- per person

 

basis-abc-vinkurs-ny-290.jpg

BASIS: BLI EN VINKJENNER HVITVIN

Mandag 4. november

Lær om hvitvin ved å bruke sansene dine. Se,lukt og smak ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne!
Pris: 565,- per person

 

bobler-og-champagne-290.jpg

TEMA: BOBLER, BOBLER & BOBLER

Tirsdag 12. november

Vinkurset viser de ulike vinstilene Cremant, Prosecco, Cava og Champagne. Fokus på ulike vinstiler, smaksteknikk og full av gode bobleopplevelser.
Pris: 645,- per person

 

ost-og-vin-290.jpg

TEMA: EXTRA OST & VIN

Lørdag 16. november

Lyst til å lære om samspillet mellom ost og vin? Vi smaker 6 oster mot 6 ulike vinstiler fra hele verden. Smakfullt og lærerikt.
Pris: 895,- per person

 

BASIS: BLI EN VINKJENNER RØDVIN

Mandag 13. januar

Basis vinkurs med tema rødvin. Smak mellom 4-6 viner og lær om druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking. Kurset passer for alle og tilrettelegges til hver enkelt vinkurs.
Pris: 565,- per person


BASIS: BLI EN VINKJENNER RØDVIN

Tirsdag 14. januar

Basis vinkurs med tema rødvin. Smak mellom 4-6 viner og lær om druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking. Kurset passer for alle og tilrettelegges til hver enkelt vinkurs.
Pris: 565,- per person



TEMA: EXTRA OST & VIN

Lørdag 18. januar

Lyst til å lære om samspillet mellom ost og vin? Vi smaker 6 oster mot 6 ulike vinstiler fra hele verden. Smakfullt og lærerikt.
Pris: 895,- per person



BASIS: MAT & VIN I SAMSPILL

Mandag 27. januar

Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Overraskende enkle tommelfingerregler følger smaksprøver for samspillet mellom vin og mat.
Pris: 1395,- per person


BASIS: BLI EN VINKJENNER RØDVIN

Tirsdag 28. januar

Basis vinkurs med tema rødvin. Smak mellom 4-6 viner og lær om druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking. Kurset passer for alle og tilrettelegges til hver enkelt vinkurs.
Pris: 565,- per person



TEMA: BOBLER, BOBLER & BOBLER

Lørdag 1. februar

Vinkurset viser de ulike vinstilene Cremant, Prosecco, Cava og Champagne. Fokus på ulike vinstiler, smaksteknikk og full av gode bobleopplevelser.
Pris: 645,- per person



TEMA: PIEMONTE - EN SMAKSREISE

Mandag 9. mars

Lær om Piemonte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Vinkurset har fokus på å skape interesse for et spesifikt vinområde hos deltagerne!

Pris: 645,- per person



TEMA: TOSCANA - EN SMAKSREISE

Tirsdag 10. mars

Lær om Toscana gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Vinkurset har fokus på å skape interesse for et spesifikt vinområde hos deltagerne!

Pris: 645,- per person


TEMA: Lær alt om vinglass - rødvin

Lørdag 14. mars

Et kurs om glass er nyttig for å utvide vinkunnskapen. Hva er da bedre enn å smake på gode viner med ulike glass og ta del i en stor vinopplevelse?! La oss gjøre deg og dine gjester oppmerksom på hvor viktig det er med gode vinglass, de aller fleste har ikke fått oppleve hvor stor forskjellen er!

Pris: 645,- per person


BASIS: MAT & VIN I SAMSPILL

Mandag 23. mars

Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Overraskende enkle tommelfingerregler følger smaksprøver for samspillet mellom vin og mat.
Pris: 1395,- per person


TEMA: chablis - EN SMAKSREISE

Tirsdag 24. mars

Lær og opplev den fantastiske vinregionen Chablis gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Vinkurset har fokus på å skape interesse for et spesifikt vinområde hos deltagerne!

Pris: 645,- per person


BASIS: BLI EN VINKJENNER hvitvin

Lørdag 28. mars

Lær om hvitvin ved å bruke sansene dine. Se, lukt og smak ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne!
Pris: 565,- per person


Vilkår: Vi avholder vinkurs gjennom hele året med unntak av juni/juli og desember måned. Våre vinkurs er ikke sponset av importør, produsent eller andre. Du vil dermed ikke oppleve markedsføring av viner på våre kurs. 

 

Har du spørsmål om kursene, ta kontakt med:
Vinkelner Svein Lindin
Telefon: +47 47 87 40 83
E-post: svein.lindin@vinforedrag.no