NO / EN

Oslo Vinfestival

Oslo Vinfestival arrangeres 2 - 4. februar 2018, med arrangementer fordelt på serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo. "Vi vil slå et slag for mat & vinglede og dele de gode opplevelsene, og hva passer vel bedre enn en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik vinfestival? Så mens vi venter på våren, passer det godt å ha noe å glede seg til, hygge seg over og på toppen av alt: lære litt mer om mat og vin". Les mer om Oslo vinfestival her.

Under hele festivalen tilbyr vi 100-lappen. Kom innom og få et glass vin og en liten snack til 100 kr.

 

Program på Tjuvholmen Sjømagasin

Fredag 2. og lørdag 3. februar

WINEMAKERS DINNER

Wieninger, Østerrike
Tidspunkt: Kl. 19.00
Meny: 4-retters m/ 5 viner, kaffe og petit four
Pris: 895,- per person

NB! Nå er begge dager fullbooket, men det er mulighet å sette seg på venteliste.

Fritz Wieninger, Østerrike

Fritz Wieninger, den innovative tradisjonalisten, driver vinhuset som i praksis er synonymt med begrepet "vin fra Wien". Og i dag, 100 år ettter grunnleggelsen - hviler nettopp prestisjen knyttet til vinene fra Wien i stor grad på Wieningers skuldre. 

Med om lag 10 prosent av Wiens samlede vinproduksjon under Wieningers vinger, er han en ledestjerne i regionens konstant søken etter kontinuerlig kvalitsøkning og det økende satsningen på økologisk og biodynamisk drift. Etter opprinnelig å ha startet som et ''vin-vertshus'', er i dag fokuset utelukkende på produksjon av distinkte høykvalitetsviner - med druemateriale fra unike vinmarker som Bisamberg og Wien-områdets mest kjente vinmark, Nussberg. Fra 2008 har all produksjon vært i henhold til biodynamiske prinsipper.

Vi ønsker deg velkommen til Winemaker Dinner hvor vi serverer en spesialkomponert meny til Fritz' viner.

Wieninger2013_490.jpg