Oslo Ølfestival 2018

Oslo Ølfestival arrangeres 2 - 3. november 2018, med arrangementer fordelt på serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo. "Vi skal vise Oslo at vi har fantastisk øl i Norge og resten av verden – med stor spennvidde i smak og karakter. Øl som passer til mat eller bare til en anledning.

Vi skal bringe de beste produsentene av kvalitetsøl – både Norske og utenlandske til Oslo slik at alle som er glade i øl, nysgjerrige på øl eller tror de vet alt, skal få møte dem og smake produktene deres.” Les mer om hele festivalen her

 

Program på Tjuvholmen Sjømagasin

Lørdag 3. november

WINEMAKERS DINNER

Wieninger, Østerrike
Tidspunkt: Kl. 19.00
Meny: 4-retters m/ 5 viner, kaffe og petit four
Pris: 895,- per person

Fritz Wieninger, Østerrike

Fritz Wieninger, den innovative tradisjonalisten, driver vinhuset som i praksis er synonymt med begrepet "vin fra Wien". Og i dag, 100 år ettter grunnleggelsen - hviler nettopp prestisjen knyttet til vinene fra Wien i stor grad på Wieningers skuldre. 

Med om lag 10 prosent av Wiens samlede vinproduksjon under Wieningers vinger, er han en ledestjerne i regionens konstant søken etter kontinuerlig kvalitsøkning og det økende satsningen på økologisk og biodynamisk drift. Etter opprinnelig å ha startet som et ''vin-vertshus'', er i dag fokuset utelukkende på produksjon av distinkte høykvalitetsviner - med druemateriale fra unike vinmarker som Bisamberg og Wien-områdets mest kjente vinmark, Nussberg. Fra 2008 har all produksjon vært i henhold til biodynamiske prinsipper.

Vi ønsker deg velkommen til Winemaker Dinner hvor vi serverer en spesialkomponert meny til Fritz' viner.

Wieninger2013_490.jpg