NO / EN

Deltakende kokkekurs

Fisk og skalldyr

Liker du å lage mat og ønsker å lære mer om havets delikatesser?Velkommen inn på kjøkkenet med kokkene fra Tjuvholmen Sjømagasin. Dette kurset passer for alle - du får bli med inn på kjøkkenet og prøve deg på teknikker kokker bruker til daglig.

Det disponeres et eget kjøkken og egen kokk som sammen med deltakerne vil gå gjennom prosessene i matlagningen. Her går vi steg for steg gjennom hvordan fisk og spesielt skalldyr behandles optimalt, i tillegg til å finne passende garnityr og sauser. Etter hver prosess setter vi oss ned og smaker på rettene vi har laget.

Dette er et såkalt synkronisert kurs, der alle deltakere følger kokkens instruksjoner på kjøkkenet. Det passer for deg som ønsker å lære mer om grunnleggende teknikker ved behandling av sjømat.
 

 

Dato:
Ta kontakt for å reservere matkurs for deg
og ditt selskap.

Varighet: 18-21 (3 t)
Antall deltakere: Maks 10
Pris: 1650,- per person (u/drikke)
Inkluderer eget kjøkken, kokk, råvarer og oppskrifter
Drikke kommer i tillegg.

Betaling: Forhåndsbetal her

For mer informasjon:
E-post: tjuvholmen@sjomagasinet.no
Telefon: +47 23 89 77 77

Meld deg på

Du kan kontakte oss på:

Mail: tjuvholmen@sjomagasinet.no
Telefon: +47 23 89 77 77

sjomagasinet-3083.jpg