Massiumo (2).jpg

Middag mot matsvinn med hedersgjest Massimo Bottura

Hvert eneste år kastes det enorme mengder mat i Norge. I følge SIFO-rapporten «Maten vi kaster», blir mist 217 tonn mat kastet hvert år, og hele 60 prosent av matsvinnet skjer i husholdningene. Dette vil Grundig gjøre noe med, de har startet initiativet «Respect food» hvor kampsaken er å redusere matsvinn. Grundig er en internasjonal merkevare med sterkt fokus på bærekraft.

Søndag 3. juni gjester selveste Massimo Bottura Norge og deltar på "Middag mot matsvinn" på Tjuvholmen Sjømagasin. Temaet for kvelden er hvordan man kan lage fantastiske retter basert på overskuddsmat. Massimo Bottura er kjent fra Chef’s Table på Netflix og eier stjernerestauranten Osteria Francescana i Modena, Italia. Restauranten har 3 Michelinstjerner og ble kåret til verdens beste restaurant av Forbes i 2016. Han har gått i front i kampen mot matsvinn og blant annet skrevet boken «Bread is gold». Les mer om hans organisasjon Food for Soul her

Vi ser frem til å ønske Massimo Bottura velkommen til Tjuvholmen Sjømagasin denne kvelden. Det vil bli servert en spennende 6-retters meny basert på overskuddsmat. Mat og drikke må forhåndsbetales. Kveldens overskudd og ekstra bidrag går uavkortet til vår samarbeidspartner Kirkens Bymisjon. De driver en rekke kafeer og møtesteder i byen, og alle bidrag går til måltider, samt et godt sted å spise for deres gjester fra gatemiljøene.

 

Praktisk info

Dato: Søndag 3. juni 2018
Tidspunkt: Kl. 18.00
Meny: 6-retters
Pris: 1095,- (m/vinpakke)  / 895,- (m/ alkoholfri drikke)

NB! Fullbooket, men det er mulig å sette seg på venteliste ved å sende en e-post til tjuvholmen@sjomagasinet.no

Velg "Middag mot matsvinn med Massimo Bottura" og deretter 3. juni i bookingkalenderen.

Forhåndsbetaling

Når du har gjort din reservasjon og fått bekreftelse ber vi deg forhåndsbetale menyene i vår webshop.

Fristen for forhåndsbetaling er 22. mai.