NO / EN

Ledige stillinger

På Tjuvholmen Sjømagasin ønsker vi dyktige og engasjerte medarbeidere med stor interesse for mat til vårt team. Hos oss står sjømat og kvalitet i fokus og vi kan tilby en arbeidsplass med hyggelige kollegaer, høyt faglig kompetanse og fleksible arbeidstider. Tjuvholmen Sjømagasin er en del av Fursetgruppen restaurant group og det er gode muligheter for utvikling innenfor gruppens systemer.

 

Fulltidsstilling: Kokk

Vi leter etter en kokk til fulltidsstilling til vårt kjøkkenteam. 

Du bør være fleksibel, ambisiøs, disiplinert og ha høy faglig interesse. Som à la carte kokk på Sjømagasinet vil du være del av et hektisk og dynamisk team, og du må kunne takle stress på travle dager. Du vil bli gitt kreativt handlingsrom ved en anerkjent og profesjonell arbeidsplass, og du må kunne jobbe både selvstendig og i team. Du bør ha erfaring fra en velrenommert restaurant i Norge eller utlandet. 

 

Vi legger stor vekt på at våre gjester får en god opplevelse og at vi har et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en utfordrende stilling i et godt fungerende og kreativt kjøkkenteam.

Send din CV og søknad til kjøkkensjef Ola Nilsson:
ola@sjomagasinet.no

Har du lyst til å bli en del av vårt team i sommersesongen?

Vi på Tjuvholmen Sjømagasin søker etter dyktige og engasjerte kokker og servitører til sommersesongen hos oss.

Servitører

Vi ser etter deg som er positiv, organisert, serviceinnstilt og motivert. Du må være rask, takle stress og ville yte det lille ekstra for gjestene. Du bør helst ha erfaring fra lignende stillinger og ha stor interesse for mat og vin. Du må også kunne skandinavisktalende.

Kokker

Vi ser etter deg som er dedikert, ambisiøs, løsningsorientert og positiv. Du må kunne takle stressende situasjoner og ha et øye for detaljer. Du må ha høy faglig interesse og det er en fordel å ha erfaring fra a la carte servering.

Send din CV og søknad til restaurantsjef Billy:
billy@sjomagasinet.no