Ledige stillinger

På Tjuvholmen Sjømagasin ønsker vi dyktige og engasjerte medarbeidere med stor interesse for mat til vårt team. Hos oss står sjømat og kvalitet i fokus og vi kan tilby en arbeidsplass med hyggelige kollegaer, høyt faglig kompetanse og fleksible arbeidstider. Tjuvholmen Sjømagasin er en del av Fursetgruppen restaurant group og det er gode muligheter for utvikling innenfor gruppens systemer.

 
 
 

Sommeren er rett rundt hjørnet

Vi på Tjuvholmen Sjømagasin søker etter dyktige og engasjerte kokker og servitører til sommersesongen hos oss. Hos oss står sjømat og kvalitet i fokus og vi kan tilby en arbeidsplass med hyggelige kollegaer, høyt faglig kompetanse og fleksible arbeidstider.

Kokker:
Vi ser etter deg som er dedikert, ambisiøs, løsningsorientert og positiv. Du må kunne takle stressende situasjoner og ha et øye for detaljer. Du må ha høy faglig interesse og det er en fordel å ha erfaring fra a la carte servering.

Servitører:
Vi ser etter deg som er positiv, organisert, serviceinnstilt og motivert. Du må være rask, takle stress og ville yte det lille ekstra for gjestene. Du bør helt ha erfaring fra lignende stillinger og ha stor interesse for mat og vin. Du må også kunne skandinavisktalende.

Send din CV og søknad til daglig leder Billy Hjelte:
billy@sjomagasinet.no