NO / EN
 

Ledige stillinger

På Tjuvholmen Sjømagasin ønsker vi dyktige og engasjerte medarbeidere med stor interesse for mat til vårt team. Hos oss står sjømat og kvalitet i fokus og vi kan tilby en arbeidsplass med hyggelige kollegaer, høyt faglig kompetanse og fleksible arbeidstider. Tjuvholmen Sjømagasin er en del av Fursetgruppen restaurant group og det er gode muligheter for utvikling innenfor gruppens systemer.

 
 
 

Fulltidsstilling: SOUS CHEF & Kokker

Vi leter etter nye medarbeidere til vårt kjøkkenteam.

Du bør være fleksibel, ambisiøs, disiplinert og ha høy faglig interesse. Som à la carte kokk på Sjømagasinet vil du være del av et hektisk og dynamisk team, og du må kunne takle stress på travle dager. Du vil bli gitt kreativt handlingsrom ved en anerkjent og profesjonell arbeidsplass, og du må kunne jobbe både selvstendig og i team. Du bør ha erfaring fra en velrenommert restaurant i Norge eller utlandet. 

Vi legger stor vekt på at våre gjester får en god opplevelse og at vi har et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en utfordrende stilling i et godt fungerende og kreativt kjøkkenteam.

Send din CV og søknad til kjøkkensjef Ola Nilsson:
ola@sjomagasinet.no