NO / EN

Julen hos oss smaker av sjø og bobler

Tiden før jul tilbringes best med gode venner, kolleger og familie over et godt måltid. Dette er en tid for feiring, refleksjon og de gode samtalene med mennesker du kanskje ikke ser så ofte. Dersom du ser etter en avslappet, men pen ramme for ditt selskap før jul så er du hjertelig velkommen til oss ytterst på Tjuvholmen.

charles-koh-550122-unsplash (1).jpg

Nyt en boblende skalldyrsaften med TYVEHOLMEN meny

Ser du etter en sesongbasert meny til ditt julebord? Da anbefaler vi den omfangsrike menyen Tyveholmen med skalldyr og bobler i glasset. Når temperaturen i sjøen synker får skalldyrene et smaksløft. Fra oktober til mars bærer de rogn, noe som gjør dem større og enda mer velsmakende.

Tyveholmen meny inneholder to serveringer av skalldyrsfat, tre glass bobler, en frisk avslutning og kaffe. Først serveres reker, østers, sashimi og krabbe. Andre servering består av hummer, sjøkreps og blåskjell som grilles i vår jospergrill. Som tilbehør får du ulike sauser og nybakt brød.

  • Pris per person med cava: 1095,-

  • Pris per person med champagne: 1295,-

Tyveholmen serveres fra og med mandag 4. november til torsdag 20. desember. Forhåndsbestilles her.

diette-henderson-440594-unsplash.jpg

Julegaven til den matinteresserte

Leter du etter en gave til den som har alt, til den som er glad i mat, eller kanskje en spennende bedriftsgave?

Vi lager gavekurver med delikatesseprodukter som både kan spises nå og spares til senere. Kurvene består av sjømatprodukter som for eksempel tunfisk, ansjos og røkelaks, i tillegg til ulike typer oljer, dressinger samt eplemost og annet godt. De kommer i to forskjellige størrelser og innholdet varierer avhengig av årstid og sesong.

Hvis det er spesielle ønsker til gavekurven så er det selvsagt ikke noe problem.

Priser:
Liten kurv: 795,-
Stor kurv: 950,-

rakfisk.jpg

JULEMENYEN

Til de som ønsker en aften med tradisjonsrik mat serverer vi “Julemenyen” med rakfisk fra Valdres, lutefisk (to serveringer), kaffe og petit four til 795,-. Selvsagt tilbyr vi spennende vin-og ølpakker som passer til menyen. Bestill her.