NO / EN

Deltakende kokkekurs

Fisk og skalldyr

Velkommen inn på kjøkkenet med kokkene fra Tjuvholmen Sjømagasin. I dette kurset hos oss får du være med bak kulissene og prøve deg på både fisk og skalldyr. Dette er det optimale kurset for deg som ønsker å lære mer om havets delikatesser. 

Under kurset får du være med inn på kjøkkenet og prøve deg på teknikkene kokker bruker til daglig. Det disponeres et eget kjøkken og egen kokk som sammen med deltakerne vil gå gjennom prosessene i matlagningen. Her går vi steg for steg gjennom hvordan fisk og spesielt skalldyr behandles optimalt, i tillegg til å finne passende garnityr og sauser. Etter hver prosess setter vi oss ned å smaker på rettene vi har laget.

Dette er et såkalt synkronisert kurs, der alle deltakere følger kokkens instruksjoner på kjøkkenet. Det passer for dig som ønsker å lære mer om grunnleggende teknikker ved behandling av sjømat.
 

 

Dato:
Tirsdag 20. februar
Tirsdag 13. mars
Tirsdag 8. mai

Varighet: 18-21 (3 t)
Antall deltakere: 10
Pris: 1650,- per person (u/drikke)
Inkluderer eget kjøkken, kokk, råvarer og oppskrifter
Drikke kommer i tillegg.

Betaling: Forhåndsbetal her

For mer informasjon:
E-post: tjuvholmen@sjomagasinet.no
Telefon: +47 23 89 77 77

Meld deg på