NO / EN

Demonstrasjonskurs:

Sjømat og vin i kombinasjon

Vi starter i fiskedisken for å se og lære om mangfoldet og kvalitetsbetegnelser av norsk sjømat. Kurset fortsetter på kompetansesenteret der man disponerer et eget lokale med kjøkken, kokk og vinkelner. Her får dere en innføring i teknikker som kokker bruker daglig i restauranten og du får observere, lære og smake underveis. Vi lager fem forskjellige retter og smaker passende vinanbefalinger av våre vinkelnere. 

Kurset er informasjonsbasert og passer for alle som ønsker et innsyn i hvordan kokkene tilbereder sjømat og vil lære mer om sjømat i kombinasjon med vin.

Kan bestilles ved forespørsel, min 10 deltakere

Varighet: 3 timer
Pris: 1750,- per person (m/drikke)
Inkluderer eget lokale, kokk, vinkelner, mat, vin og et oppskrifthefte med rettene som blir presentert.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt:
E-post: tjuvholmen@sjomagasinet.no
Telefon: +47 23 89 77 77