NO / EN

Matkurs

Tjuvholmen Sjømagasin har satset bredt og spennende på å være et opplevelsessenter for mat. Kokkene er enige om at den enkleste råvaren ofte er det beste utgangspunkt for et godt måltid. De deler også et ønske om at vi sammen skal ta vare på Norges fantastiske ressurser og fisketradisjoner. Vi har derfor laget en serie kurs som viser hvordan vi tilbereder både hverdagsmat og festmat basert på havets delikatesser.


 

Møter

Tjuvholmen Sjømagasin har et stilfullt og moderne konferanserom med eget tilhørende kjøkken. Her er det mulighet for møter, konferanse, våre matkurs, lunsjer, middager eller andre typer lukkede selskap. Lokalet er utstyrt med projektor i taket, stort lerret, whiteboard og flipover om det er behov for det.

Vinkurs

Vi tilbyr også vinkurs for både den uerfarne og for vinkjenneren. Det er dyktige foredragsholdere som tilbyr nyttige og kunnskapsbaserte kurs i tilknytning til middag eller for seg selv. Svein Lindin fra Finansavisen holder kursene.
 

 

Har du spørsmål eller en forspørsel, ta kontakt:

E-post: tjuvholmen@sjomagasinet.no
Telefon: +47 23 89 77 77